Video: Shirma Rouse reageert op walgelijke column van Herman Brusselmans

Video: Shirma Rouse reageert op walgelijke column van Herman Brusselmans

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Shirma Rouse reageert voor het eerst op de vreselijke column van Herman Brusselmans die afgelopen woensdag verscheen. In de column sprak Brusselmans over het gewicht van Shirma en maakte daarbij walgelijke vergelijkingen.

Reactie van Shirma
Shirma laat weten absoluut niet met de column te zitten. Wel is ze enorm blij met alle lieve berichtjes die ze kreeg nadat het stuk verscheen. Bekijk de hele reactie in de video van Shownieuws hieronder.

Video: <em>Shirma Rouse</em> reageert op walgelijke column van <em>Herman Brusselmans</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Shirma Rouse reageert voor het eerst op de vreselijke column van Herman Brusselmans die afgelopen woensdag verscheen. In de column sprak Brusselmans over het gewicht van Shirma en maakte daarbij walgelijke vergelijkingen. Reactie van ShirmaShirma laat weten absoluut niet met de column te zitten. Wel is ze enorm blij met alle lieve berichtjes die ze kreeg nadat het stuk verscheen. Bekijk de hele reactie in de video van Shownieuws hieronder. M gemist: Shirma Rouse is écht de Queen of Soul! Bekijk deze video » Shirma Rouse luidt noodklok over cultuursector: "Ze houden geen rekening met ons" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Shirma Rouse reageert op walgelijke column van Herman Brusselmans

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Shirma Rouse reageert op walgelijke column van Herman Brusselmans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen