Video: Elias Mazian vertelt over zijn favoriete plaatjes op ZomerFestival 2020

Video: Elias Mazian vertelt over zijn favoriete plaatjes op ZomerFestival 2020

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Donnie gaat in gesprek met dj Elias Mazian over de beste plaatjes om op te dansen tijdens een festival. Want wat draai je al iedereen al helemaal naar de getver is? En wat is de ideale opstarter aan het begin van een nieuwe festivaldag?

Bekijk het hele item van rapper Donnie in de video van NPO 3 hieronder.

ZomerFestival gemist? Je kunt de eerste aflevering van ZomerFestival terugkijken bij Gids.tv

Video: <em>Elias Mazian</em> vertelt over zijn favoriete plaatjes op <em>ZomerFestival 2020</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Donnie gaat in gesprek met dj Elias Mazian over de beste plaatjes om op te dansen tijdens een festival. Want wat draai je al iedereen al helemaal naar de getver is? En wat is de ideale opstarter aan het begin van een nieuwe festivaldag? Bekijk het hele item van rapper Donnie in de video van NPO 3 hieronder. ZomerFestival gemist? Je kunt de eerste aflevering van ZomerFestival terugkijken bij Gids.tv ZomerFestival gemist? Donnie praat met S10, Akwasi en Naaz Bekijk deze video » Zien: Fokke Simons zingt 'Blussen' live bij ZomerFestival Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Elias Mazian vertelt over zijn favoriete plaatjes op ZomerFestival 2020

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Elias Mazian vertelt over zijn favoriete plaatjes op ZomerFestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen