Vanavond in Op1: Ali B, Sigrid Kaag, James Oesi en meer

Vanavond in Op1: Ali B, Sigrid Kaag, James Oesi en meer

DE GASTEN IN Op1 - VRIJDAG 14 AUGUSTUS

  • Vandaag maakte het CBS bekend dat onze economie keihard is geraakt door de coronacrisis en dat een recordaantal banen is verdwenen. De economie heeft niet eerder zo’n extreme krimp gemeten. Econome Marike Stellinga praat erover bij Op1.

  • Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking blikt bij Op1 terug op de Nationale Actiedag Giro555. Kaag werkte jaren als speciaal VN-gezant in de Libanese hoofdstad, die vorige week dinsdag door een enorme explosie in puin ligt. Daarnaast praat ze ook over het partijleiderschap van D66. Zaterdag begint de interne lijsttrekkersstrijd met een bijeenkomst voor leden in Breda. Kaag heeft nog één concurrent: Ton Visser.

  • Panda-nieuws met verzorger in Ouwehands Dierenpark, José Kok. De naam is bekend: Fan Xing. Bij Op1 praat de biologe en hoofd Dierverzorging bij Ouwehands Dierenpark erover.

  • Neurowetenschapper en voormalig Olympisch topschaatser Beorn Nijenhuis ontdekte dat de manier van trainen bij topsport ook op gaat voor het instuderen van klassieke muziek. Contrabassist James Oesi leende zich als proefkonijn voor deze methode en verbeterde meer dan alleen zijn spel.

  • Komende zondagavond is de finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Opera, fado, gospel, pop, jazz en reggae, alle muziekstijlen komen voorbij in de laatste aflevering. Bij Op1 praat jurylid Ali B. er vanavond over.

Bekijk de promo voor vrijdagavond 14 augustus in de video van Op1 hieronder.

Op1 is elke werkdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Ali B, Sigrid Kaag, James Oesi <em>en meer</em> DE GASTEN IN Op1 - VRIJDAG 14 AUGUSTUS Vandaag maakte het CBS bekend dat onze economie keihard is geraakt door de coronacrisis en dat een recordaantal banen is verdwenen. De economie heeft niet eerder zo’n extreme krimp gemeten. Econome Marike Stellinga praat erover bij Op1. Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking blikt bij Op1 terug op de Nationale Actiedag Giro555. Kaag werkte jaren als speciaal VN-gezant in de Libanese hoofdstad, die vorige week dinsdag door een enorme explosie in puin ligt. Daarnaast praat ze ook over het partijleiderschap van D66. Zaterdag begint de interne lijsttrekkersstrijd met een bijeenkomst voor leden in Breda. Kaag heeft nog één concurrent: Ton Visser. Panda-nieuws met verzorger in Ouwehands Dierenpark, José Kok. De naam is bekend: Fan Xing. Bij Op1 praat de biologe en hoofd Dierverzorging bij Ouwehands Dierenpark erover. Neurowetenschapper en voormalig Olympisch topschaatser Beorn Nijenhuis ontdekte dat de manier van trainen bij topsport ook op gaat voor het instuderen van klassieke muziek. Contrabassist James Oesi leende zich als proefkonijn voor deze methode en verbeterde meer dan alleen zijn spel. Komende zondagavond is de finale van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Opera, fado, gospel, pop, jazz en reggae, alle muziekstijlen komen voorbij in de laatste aflevering. Bij Op1 praat jurylid Ali B. er vanavond over. Bekijk de promo voor vrijdagavond 14 augustus in de video van Op1 hieronder. Op1 is elke werkdag om 22.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 - Beiroet: Danny Ghosen maakt indringende reportage Bekijk deze video » Zien: dit gaat Giro555 doen met het ingezamelde geld voor Beiroet (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Ali B, Sigrid Kaag, James Oesi en meer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Ali B, Sigrid Kaag, James Oesi en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV