Bekijk hier beelden van de stille tocht voor Bas van Wijk

Bekijk hier beelden van de stille tocht voor Bas van Wijk

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In Badhoevedorp wordt de man herdacht die zaterdag in park De Oeverlanden in Amsterdam werd doodgeschoten. Even na 19.00 uur vertrok een stille tocht bij het terrein van Pancratius, zijn oude voetbalvereniging. De meesten droegen een wit T-shirt met 'Onze Held' op de borst.

Bekijk het hele item over Bas in de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Bekijk hier beelden van de stille tocht voor <em>Bas van Wijk</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In Badhoevedorp wordt de man herdacht die zaterdag in park De Oeverlanden in Amsterdam werd doodgeschoten. Even na 19.00 uur vertrok een stille tocht bij het terrein van Pancratius, zijn oude voetbalvereniging. De meesten droegen een wit T-shirt met 'Onze Held' op de borst. Bekijk het hele item over Bas in de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Demonstratie voor vermoorde Bas van Wijk op Dam: waar is de gerechtigheid? (video) Bekijk deze video » Salim reanimeerde Bas van Wijk en verbaasde zich over filmende omstanders: "Dat gaat er bij mij niet in" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier beelden van de stille tocht voor Bas van WijkCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier beelden van de stille tocht voor Bas van Wijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier