André Hazes maakt reclame zus Roxeanne belachelijk: bekijk de beelden

André Hazes maakt reclame zus Roxeanne belachelijk: bekijk de beelden

André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben de strijdbijl nog maar net begraven, maar er blijkt alweer genoeg ruimte te zijn voor een goede grap. André kan het namelijk niet laten om Rox een beetje voor paal te zetten.

Kan Roxeanne grap van broer waarderen?
De zangeres maakt reclame voor een gezichtscrème en Hazes heeft speciaal een video opgenomen om deze belachelijk te maken. Het lijkt er echter op dat zijn zus de grap wel kan waarderen, Roxeanne heeft de video ook op haar Instagram-stories geplaatst.

Bekijk hoe André zijn zus Roxeanne Hazes belachelijk maakt in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André Hazes</em> maakt reclame zus Roxeanne belachelijk: bekijk de beelden André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben de strijdbijl nog maar net begraven, maar er blijkt alweer genoeg ruimte te zijn voor een goede grap. André kan het namelijk niet laten om Rox een beetje voor paal te zetten. Kan Roxeanne grap van broer waarderen?De zangeres maakt reclame voor een gezichtscrème en Hazes heeft speciaal een video opgenomen om deze belachelijk te maken. Het lijkt er echter op dat zijn zus de grap wel kan waarderen, Roxeanne heeft de video ook op haar Instagram-stories geplaatst. Bekijk hoe André zijn zus Roxeanne Hazes belachelijk maakt in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Waar ging de ruzie tussen Roxeanne en André Hazes eigenlijk over? Bekijk deze video » Zien: André Hazes grapt over ruzie met zus Roxeanne in We Want More Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes maakt reclame zus Roxeanne belachelijk: bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes maakt reclame zus Roxeanne belachelijk: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen