Nieuwsuur: Is maatregel veevoer van Carola Schouten een ramp voor boeren?

Nieuwsuur: Is maatregel veevoer van Carola Schouten een ramp voor boeren?

Nog even en dan wordt er een nieuwe maatregel voor veevoer ingevoerd. Boeren mogen dan van minister Carola Schouten hun koeien niet meer te veel eiwit geven in hun voedsel. Dit is bedoeld om de stikstofuitstoot te verkleinen. Veel boeren zien dit als een ramp, is er eigenlijk wel een alternatief?

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: Is maatregel veevoer van Carola Schouten een ramp voor boeren? Nog even en dan wordt er een nieuwe maatregel voor veevoer ingevoerd. Boeren mogen dan van minister Carola Schouten hun koeien niet meer te veel eiwit geven in hun voedsel. Dit is bedoeld om de stikstofuitstoot te verkleinen. Veel boeren zien dit als een ramp, is er eigenlijk wel een alternatief? Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: Zo verspreiden aerosolen zich op plekken waar je veel komt (video) Bekijk deze video » Zien: Dit deed corona met twintigers 'Werkloos, wantrouwend of even rust' (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: Is maatregel veevoer van Carola Schouten een ramp voor boeren?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Is maatregel veevoer van Carola Schouten een ramp voor boeren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen