Manchester City - Olympique Lyon zaterdag bij SBS6: bekijk de aankondiging

Manchester City - Olympique Lyon zaterdag bij SBS6: bekijk de aankondiging

Manchester City en Olympique Lyon spelen vandaag, zaterdag 12 augustus, om 21.00 uur tegen elkaar om een plek in de halve finale van de Champions League. Een week geleden bereikten City en Lyon deze kwartfinale door Real Madrid en Juventus uit te schakelen. Deze voetwedstrijd in Lissabon heeft een Nederlands tintje, want Memphis Depay speelt namens Lyon en de scheidsrechter is Danny Makkelie.

Bekijk de aankondiging van Manchester City - Olympique Lyon van SBS6 in de video hieronder.

Manchester City - Olympique Lyon is zaterdag 15 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van Manchester City - Lyon volgen op Gids.tv.

<em>Manchester City - Olympique Lyon</em> zaterdag bij SBS6: bekijk de aankondiging Manchester City en Olympique Lyon spelen vandaag, zaterdag 12 augustus, om 21.00 uur tegen elkaar om een plek in de halve finale van de Champions League. Een week geleden bereikten City en Lyon deze kwartfinale door Real Madrid en Juventus uit te schakelen. Deze voetwedstrijd in Lissabon heeft een Nederlands tintje, want Memphis Depay speelt namens Lyon en de scheidsrechter is Danny Makkelie. Bekijk de aankondiging van Manchester City - Olympique Lyon van SBS6 in de video hieronder. Manchester City - Olympique Lyon is zaterdag 15 augustus om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en de livestream van KIJK.nl. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur. De doelpunten en samenvatting van Manchester City - Lyon volgen op Gids.tv. Samenvatting FC Barcelona - Bayern München (Champions League) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Barcelona echt gekleineerd en ordinair afgedroogd' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Manchester City - Olympique Lyon zaterdag bij SBS6: bekijk de aankondiging

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Manchester City - Olympique Lyon zaterdag bij SBS6: bekijk de aankondiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen