Video: NOS op 3 vertelt over het eeuwenlange geweld in Nederlands-Indië

Video: NOS op 3 vertelt over het eeuwenlange geweld in Nederlands-Indië

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Vandaag herdenken we alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië die hebben geleden onder de Japanse bezetting. NOS op 3 legt uit wat de rol was van Nederland in voormalig Nederlands-Indië. Voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk het hele item van NOS op 3 in de video hieronder.

Video: <em>NOS op 3</em> vertelt over het eeuwenlange geweld in Nederlands-Indië Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Vandaag herdenken we alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands-Indië die hebben geleden onder de Japanse bezetting. NOS op 3 legt uit wat de rol was van Nederland in voormalig Nederlands-Indië. Voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Bekijk het hele item van NOS op 3 in de video hieronder. NOS op 3 over coronacrisis op Curaçao en Koninkrijk der Nederlanden Bekijk deze video » Zien: NOS op 3 legt uit hoe onzichtbare verspreiding werkt Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: NOS op 3 vertelt over het eeuwenlange geweld in Nederlands-Indië

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: NOS op 3 vertelt over het eeuwenlange geweld in Nederlands-Indië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen