Zien: Willem-Alexander en Maxima schenden coronaregels in Griekenland

Zien: Willem-Alexander en Maxima schenden coronaregels in Griekenland

UPDATE: koningspaar reageert op ophef en erkent de fout in te zijn gegaan

Zondagavond is er een bijzondere foto van koning Willem-Alexander en koningin Maxima opgedoken: op hun vakantieadres in Griekenland poseren zij met een man, zonder daarbij de 1,5 meter-regel in acht te nemen.

Volgens RTL Nieuws, die verder onderzoek hebben gedaan naar de foto, is de man in het oranje shirt een van de eigenaren van een restaurant op het Griekse eiland Milos.

'Een foutje'
De foto zou eerder deze week zijn gemaakt. De fotograaf, wiens naam bekend is bij RTL Nieuws, zou de foto genomen hebben voor een privé-album. Het niet in acht nemen van de regels noemt hij "een foutje".

Het koningspaar oogste in de coronacrisis veel lof, omdat zij in de moeilijke periode zichtbaarder waren dan ooit. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Willem-Alexander</em> en <em>Maxima</em> schenden coronaregels in Griekenland UPDATE: koningspaar reageert op ophef en erkent de fout in te zijn gegaan Zondagavond is er een bijzondere foto van koning Willem-Alexander en koningin Maxima opgedoken: op hun vakantieadres in Griekenland poseren zij met een man, zonder daarbij de 1,5 meter-regel in acht te nemen. View this post on Instagram A post shared by @the_royals_of_today Volgens RTL Nieuws, die verder onderzoek hebben gedaan naar de foto, is de man in het oranje shirt een van de eigenaren van een restaurant op het Griekse eiland Milos. 'Een foutje'De foto zou eerder deze week zijn gemaakt. De fotograaf, wiens naam bekend is bij RTL Nieuws, zou de foto genomen hebben voor een privé-album. Het niet in acht nemen van de regels noemt hij "een foutje". Het koningspaar oogste in de coronacrisis veel lof, omdat zij in de moeilijke periode zichtbaarder waren dan ooit. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Bram Moszkowicz: Willem-Alexander en Máxima geven geen goed voorbeeld (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Willem-Alexander en Maxima schenden coronaregels in GriekenlandActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV