Dit zijn de singles van een nieuw seizoen Love Island (video)

Dit zijn de singles van een nieuw seizoen Love Island (video)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Nieuw seizoen, nieuwe Islanders! Vanaf volgende week maandag gaan tien Nederlandse en Vlaamse singles weer op zoek naar de ware liefde in Love Island. Bekijk de nieuwe Islanders in de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux is vanaf maandag 31 augustus elke week te zien op Videoland.

Dit zijn de singles van een nieuw seizoen <em>Love Island</em> (video) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Nieuw seizoen, nieuwe Islanders! Vanaf volgende week maandag gaan tien Nederlandse en Vlaamse singles weer op zoek naar de ware liefde in Love Island. Bekijk de nieuwe Islanders in de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Love Island Benelux is vanaf maandag 31 augustus elke week te zien op Videoland. Nieuw in augustus bij VideoLand: Het Huis Anubis, Love Island, Station 19 en meer, bekijk de promo Bekijk deze video » Nieuwe seizoen Love Island vanaf 31 augustus op Videoland, bekijk de promo Bekijk deze video »
Entertainment :
Dit zijn de singles van een nieuw seizoen Love Island (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de singles van een nieuw seizoen Love Island (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV