Achter de schermen: Tino Martin maakt acteerdebuut in Just Say Yes (video)

Achter de schermen: Tino Martin maakt acteerdebuut in Just Say Yes (video)

De opnames voor de nieuwe speelfilm Just Say Yes zijn in volle gang. In deze video van De Telegraaf zijn Tino Martin en Kim-Lian van der Meij aan het woord: "Tino heeft zeker talent voor acteren". Ook hoofdrolspeler Yolanthe Cabau vertelt: "Mijn karakter gaat trouwen, en dat gaat helemaal anders dan verwacht."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Achter de schermen: Tino Martin maakt acteerdebuut in <em>Just Say Yes</em> (video) De opnames voor de nieuwe speelfilm Just Say Yes zijn in volle gang. In deze video van De Telegraaf zijn Tino Martin en Kim-Lian van der Meij aan het woord: "Tino heeft zeker talent voor acteren". Ook hoofdrolspeler Yolanthe Cabau vertelt: "Mijn karakter gaat trouwen, en dat gaat helemaal anders dan verwacht." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook 15 jaar Muziekfeest op het Plein: Tino Martin zingt 'Was sorry maar genoeg' Bekijk deze video » 15 jaar Muziekfeest op het Plein: Ruben Annink zingt 'Iemand' Bekijk deze video »
Film :
Achter de schermen: Tino Martin maakt acteerdebuut in Just Say Yes (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Achter de schermen: Tino Martin maakt acteerdebuut in Just Say Yes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier