Blockbuster Tenet nu te zien in de bios: bekijk exclusieve backstage-beelden

Blockbuster Tenet nu te zien in de bios: bekijk exclusieve backstage-beelden

Vanaf vandaag (woensdag 26 augustus) draait de eerste grote post-corona blockbuster in de bioscoop: Tenet van topregisseur Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception, Interstellar). Speciaal voor deze gelegenheid stelde Warner Bros. een video samen met interviews en exclusieve backstage-beelden.

Blockbuster <em>Tenet</em> nu te zien in de bios: bekijk exclusieve backstage-beelden Vanaf vandaag (woensdag 26 augustus) draait de eerste grote post-corona blockbuster in de bioscoop: Tenet van topregisseur Christopher Nolan (The Dark Knight, Inception, Interstellar). Speciaal voor deze gelegenheid stelde Warner Bros. een video samen met interviews en exclusieve backstage-beelden. Nooit vertoondDe acteurs die aan de film hebben meegewerkt zijn zonder uitzondering lyrisch over de visie van Nolan, die bekend staat om zijn hersenkrakers. Actrice Elizabeth Debicki zegt zelfs dat Tenet scènes biedt zoals je ze nog nooit in de bioscoop hebt gezien. Ook de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema komt aan het woord; hij maakte eerder Interstellar en Dunkirk met Nolan. Bekijk de backstage-beelden van Tenet hierboven. Tenet is vanaf woensdag 25 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Trailer Interstellar Bekijk deze trailer » Trailer Inception Bekijk deze trailer »
Film :
Blockbuster Tenet nu te zien in de bios: bekijk exclusieve backstage-beelden

Nooit vertoond
De acteurs die aan de film hebben meegewerkt zijn zonder uitzondering lyrisch over de visie van Nolan, die bekend staat om zijn hersenkrakers. Actrice Elizabeth Debicki zegt zelfs dat Tenet scènes biedt zoals je ze nog nooit in de bioscoop hebt gezien. Ook de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema komt aan het woord; hij maakte eerder Interstellar en Dunkirk met Nolan.

Bekijk de backstage-beelden van Tenet hierboven. Tenet is vanaf woensdag 25 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV