Ferdinand Grapperhaus aangepakt door Evert Santegoeds vanwege bruiloft (video)

Ferdinand Grapperhaus aangepakt door Evert Santegoeds vanwege bruiloft (video)

Ferdinand Grapperhaus mag dan onze minister van Justitie en Veiligheid zijn, met die "veiligheid" heeft hij zelf weinig op. Tegen alle regels in vierde hij afgelopen weekend voor een grote groep mensen zijn bruiloft, waarbij nauwelijks afstand werd gehouden. Evert Santegoeds is er in Shownieuws niet bepaald over te spreken.

<em>Ferdinand Grapperhaus</em> aangepakt door Evert Santegoeds vanwege bruiloft (video) Ferdinand Grapperhaus mag dan onze minister van Justitie en Veiligheid zijn, met die "veiligheid" heeft hij zelf weinig op. Tegen alle regels in vierde hij afgelopen weekend voor een grote groep mensen zijn bruiloft, waarbij nauwelijks afstand werd gehouden. Evert Santegoeds is er in Shownieuws niet bepaald over te spreken. Ankie Broekers-KnolOok Eerste Kamer-lid Ankie Broekers-Knol was aanwezig bij het huwelijk, want zij mocht Grapperhaus in de echt verbinden met zijn geliefde, Elsevier-journalist Liesbeth Wytzes. Santegoeds vindt het hoogst verbazingwekkend dat de man die de boetes voor het overtreden van de coronaregels zelf uitdeelt en int zo in de fout gaat. De zaak kan volgens Santegoeds nog wel eens een staartje krijgen. Bekijk het fragment uit Shownieuws over Ferdinand Grapperhaus hierboven. Bekijk ook Ferd Grapperhaus dreigt met sluiting stranden en winkelstraten (video) Bekijk deze video » Zien: Ferdinand Grapperhaus noemt huisfeestjes asociaal, maar viert zelf bruiloft Bekijk deze video »
Politiek :
Ferdinand Grapperhaus aangepakt door Evert Santegoeds vanwege bruiloft (video)

Ankie Broekers-Knol
Ook Eerste Kamer-lid Ankie Broekers-Knol was aanwezig bij het huwelijk, want zij mocht Grapperhaus in de echt verbinden met zijn geliefde, Elsevier-journalist Liesbeth Wytzes. Santegoeds vindt het hoogst verbazingwekkend dat de man die de boetes voor het overtreden van de coronaregels zelf uitdeelt en int zo in de fout gaat. De zaak kan volgens Santegoeds nog wel eens een staartje krijgen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws over Ferdinand Grapperhaus hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV