Vivienne van den Assem interviewt Kirk (Metallica) over nieuwe album

Vivienne van den Assem interviewt Kirk (Metallica) over nieuwe album

In 1999 kwam het laatste album van Metallica uit. In 2020 is er dan eindelijk de opvolger van het beroemde album: eigenlijk een remake van het album, maar dan anders. Superfan Vivienne van den Assem interviewt gitarist Kirk: "S&M 2 heeft veel meer te bieden. We wilde er ook echt totaal iets anders van maken."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Vivienne van den Assem</em> interviewt Kirk (<em>Metallica</em>) over nieuwe album In 1999 kwam het laatste album van Metallica uit. In 2020 is er dan eindelijk de opvolger van het beroemde album: eigenlijk een remake van het album, maar dan anders. Superfan Vivienne van den Assem interviewt gitarist Kirk: "S&M 2 heeft veel meer te bieden. We wilde er ook echt totaal iets anders van maken." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Roxeanne Hazes emotioneel na Metallica-cover Bloed, zweet en tranen Bekijk deze video » James Hetfield, Metallica, is opgenomen in een afkickkliniek Bekijk deze video »
Muziek :
Vivienne van den Assem interviewt Kirk (Metallica) over nieuwe album

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vivienne van den Assem interviewt Kirk (Metallica) over nieuwe album of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV