Kritiek op miljoenenvraag BankGiro Miljonairs: "Hij was wel erg makkelijk"

Kritiek op miljoenenvraag BankGiro Miljonairs: "Hij was wel erg makkelijk"

Deelneemster Henny uit Lelystad won zaterdag voor het eerst in 19 jaar de hoofdprijs van 1 miljoen euro bij Bankgiro Miljonairs. Al snel was er kritiek op de slotvraag, die over het Koninklijk Huis ging. De vraag was volgens veel kijkers te makkelijk, zo ook volgens Diederik Jekel: "Ik vond de vraag persoonlijk ook wel wat makkelijker. Maar het is wat Robert ten Brink ook zegt: Het is al heel wat om bij die vijftiende vraag te komen."

Kritiek op miljoenenvraag <em>BankGiro Miljonairs</em>: &quot;Hij was wel erg makkelijk&quot; Deelneemster Henny uit Lelystad won zaterdag voor het eerst in 19 jaar de hoofdprijs van 1 miljoen euro bij Bankgiro Miljonairs. Al snel was er kritiek op de slotvraag, die over het Koninklijk Huis ging. De vraag was volgens veel kijkers te makkelijk, zo ook volgens Diederik Jekel: "Ik vond de vraag persoonlijk ook wel wat makkelijker. Maar het is wat Robert ten Brink ook zegt: Het is al heel wat om bij die vijftiende vraag te komen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Zien: Henny wint miljoen euro bij BankGiro Miljonairs (video) Bekijk deze video » Zien: voor het eerst in 19 jaar wint iemand de hoofdprijs in BankGiro Miljonairs Bekijk deze video »
TV :
Kritiek op miljoenenvraag BankGiro Miljonairs: "Hij was wel erg makkelijk"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kritiek op miljoenenvraag BankGiro Miljonairs: "Hij was wel erg makkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV