Kijk LIVE naar debat Ferdinand Grapperhaus over bruiloft en positie in kabinet

Kijk LIVE naar debat Ferdinand Grapperhaus over bruiloft en positie in kabinet

Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zit in een lastig parket nadat er beelden opdoken van zijn bruiloft, ruim een week geleden. Daarop was te zien dat de minister zich niet hield aan de coronamaatregelen die het kabinet - waarin hij zitting heeft - zelf heeft ingesteld. De Tweede Kamer zal hem stevig aan de tand voelen over zijn positie.

Kijk LIVE naar debat <em>Ferdinand Grapperhaus</em> over bruiloft en positie in kabinet Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zit in een lastig parket nadat er beelden opdoken van zijn bruiloft, ruim een week geleden. Daarop was te zien dat de minister zich niet hield aan de coronamaatregelen die het kabinet - waarin hij zitting heeft - zelf heeft ingesteld. De Tweede Kamer zal hem stevig aan de tand voelen over zijn positie. RutteAlle fractievoorzitters krijgen spreektijd in dit op voorhand al spraakmakende debat. Zal Grapperhaus aan het eind van de dag nog minister zijn in het kabinet-Rutte III? Overigens heeft premier Mark Rutte zelf gezegd nog altijd achter Grapperhaus te staan. Volgens hem is de geloofwaardigheid van de minister niet in het geding. Kijk hierboven op woensdag 2 september LIVE naar het debat van Ferdinand Grapperhaus over zijn bruiloft en positie in het kabinet. Bekijk ook Ferdinand Grapperhaus aangepakt door Evert Santegoeds vanwege bruiloft (video) Bekijk deze video » NOS: Grapperhaus omhelst schoonmoeder op nieuwe foto (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar debat Ferdinand Grapperhaus over bruiloft en positie in kabinet

Rutte
Alle fractievoorzitters krijgen spreektijd in dit op voorhand al spraakmakende debat. Zal Grapperhaus aan het eind van de dag nog minister zijn in het kabinet-Rutte III? Overigens heeft premier Mark Rutte zelf gezegd nog altijd achter Grapperhaus te staan. Volgens hem is de geloofwaardigheid van de minister niet in het geding.

Kijk hierboven op woensdag 2 september LIVE naar het debat van Ferdinand Grapperhaus over zijn bruiloft en positie in het kabinet.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Ferdinand Grapperhaus over bruiloft en positie in kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen