Kijk LIVE naar etappe 9 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 9 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven op zondag 6 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de negende etappe van de Tour de France 2020.

Op zondag 6 september staat de negende etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Pau en finisht in Laruns. De etappe begint om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.15 uur bereikt.

Lees hier waar je de negende etappe live op tv kunt kijken.

De etappe start in de klassieke Tourplaats Pau. Al 72 keer kwam de Tour aan in de Zuid-Franse plaats. Na 50 kilometer komen ze de eerste berg tegen: De Col de La Hourcère. Vervolgens komen de Col de Soudet en de Col d'Icherde om de hoek. De lastige slotklim op de Col de Marie Blanque moet de boel beslissen, alhoewel de laatste kilometers vooal dalen en licht klimmen bevat.

De negende etappe van de Tour de France 2020 is op zondag 6 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar etappe 9 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven op zondag 6 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de negende etappe van de Tour de France 2020. Op zondag 6 september staat de negende etappe van de Tour de France op het programma. De etappe begint in Pau en finisht in Laruns. De etappe begint om 13.30 uur en de finish wordt naar verwachting rond 17.15 uur bereikt. Lees hier waar je de negende etappe live op tv kunt kijken. De etappe start in de klassieke Tourplaats Pau. Al 72 keer kwam de Tour aan in de Zuid-Franse plaats. Na 50 kilometer komen ze de eerste berg tegen: De Col de La Hourcère. Vervolgens komen de Col de Soudet en de Col d'Icherde om de hoek. De lastige slotklim op de Col de Marie Blanque moet de boel beslissen, alhoewel de laatste kilometers vooal dalen en licht klimmen bevat. De negende etappe van de Tour de France 2020 is op zondag 6 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk ook Tom Dumoulin tegen Wout van Aert na winst Tour de France: ‘Wat doe je allemaal?’ (video) Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 7: Wout van Aert (Jumbo-Visma) wint Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 9 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 9 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen