Knipbeurt voor Beau van Erven Dorens in Het Rotterdam Project

Knipbeurt voor Beau van Erven Dorens in Het Rotterdam Project

Knipbeurt voor Beau van Erven Dorens in Het Rotterdam Project Deelnemer in Het Rotterdam Project, Soufyan, doet een opleiding tot kapper en kan niet wachten om Beau van Erven Dorens te knippen. Lees hier alles over Het Rotterdam Project. Bekijk ook Pauw gemist? Beau van Erven Dorens over Het Rotterdam Project Bekijk deze video » Het Rotterdam Project is vanaf dinsdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.
TV :

Deelnemer in Het Rotterdam Project, Soufyan, doet een opleiding tot kapper en kan niet wachten om Beau van Erven Dorens te knippen. Lees hier alles over Het Rotterdam Project.

Het Rotterdam Project is vanaf dinsdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Knipbeurt voor Beau van Erven Dorens in Het Rotterdam Project of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, opleiding, kapper, gratis, project, knippen, video, rtl, beau van erven dorens, rtl xl, het rotterdam project

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.