Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video)

Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video)

Bauke Mollema gebruikt zijn rustdag om met het Algemeen Dagblad te kletsen. In de videocall vertelt hij over de eerste week van de Tour de France en de samenwerking met Richard Porte. Aangezien Mollema en Porte beide kopmannen zijn, is het een uitdaging in het team van Jumbo. Daarnaast haakt hij nog aan op het missen van zogenaamde waaiers en dat hij het liefst wat meer beschut zit in het peloton. Tot slot heeft hij inmiddels zijn coronatest gehad en hoopt in de laatste weken zijn slag in het klassement te slaan.

Bekijk de video hieronder.

<em>Bauke Mollema:</em> 'Ik heb redelijk wat <em>waaiers gemist</em> in mijn leven' (video) Bauke Mollema gebruikt zijn rustdag om met het Algemeen Dagblad te kletsen. In de videocall vertelt hij over de eerste week van de Tour de France en de samenwerking met Richard Porte. Aangezien Mollema en Porte beide kopmannen zijn, is het een uitdaging in het team van Jumbo. Daarnaast haakt hij nog aan op het missen van zogenaamde waaiers en dat hij het liefst wat meer beschut zit in het peloton. Tot slot heeft hij inmiddels zijn coronatest gehad en hoopt in de laatste weken zijn slag in het klassement te slaan. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Bureau Sport: "Bauke Mollema kan de Tour de France winnen" (video) Bekijk deze video » Tour de France: samenvatting van etappe 8 Bekijk deze video »
Sport :
Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bauke Mollema: 'Ik heb redelijk wat waaiers gemist in mijn leven' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV