Mitchel Bakker over bizarre carrière: "Hadden een teamfeestje met Neymar" (video)

Mitchel Bakker over bizarre carrière: "Hadden een teamfeestje met Neymar" (video)

Mitchel Bakker uit Purmerend. Het is een doodgewone Nederlandse naam die niet bij iedereen belletje zal laten rinkelen. Toch heeft de linksback een glansrijke carrière: hij is actief bij Paris Saint-Germain en staat in die hoedanigheid dagelijks op het veld met wereldsterren. Laatst doken er mooie beelden op van een teamfeestje met namen als Neymar, Kylian Mbappé en Thiago Silva.

Bekijk de NOS Story over Mitchel Bakker hieronder.

<em>Mitchel Bakker</em> over bizarre carrière: &quot;Hadden een teamfeestje met Neymar&quot; (video) Mitchel Bakker uit Purmerend. Het is een doodgewone Nederlandse naam die niet bij iedereen belletje zal laten rinkelen. Toch heeft de linksback een glansrijke carrière: hij is actief bij Paris Saint-Germain en staat in die hoedanigheid dagelijks op het veld met wereldsterren. Laatst doken er mooie beelden op van een teamfeestje met namen als Neymar, Kylian Mbappé en Thiago Silva. Bekijk de NOS Story over Mitchel Bakker hieronder. Bekijk ook Samenvatting Paris Saint-Germain - Bayern München (finale Champions League) Bekijk deze video » René van der Gijp vergelijkt David Alaba en Neymar met Gerard Joling en Gordon (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mitchel Bakker over bizarre carrière: "Hadden een teamfeestje met Neymar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV