Jelka van Houten: "Ik ben niet meer toerekeningsvatbaar" (video)

Jelka van Houten: "Ik ben niet meer toerekeningsvatbaar" (video)

De zwangere Jelka van Houten is de afgelopen dagen volop in het nieuws nadat ze liet weten dat zij en haar vriend Henry van Loon hun baby genderneutraal gaan opvoeden. Ook bij RTL Boulevard deed de actrice een bijzondere uitspraak: "Ik ben eigenlijk niet meer toerekeningsvatbaar, dat mag je wel stellen."

'Hersenen zijn verweekt'
Ze vervolgt: "Ik ben op een andere planeet, dat is nou eenmaal zo. Mijn hersenen zijn al verweekt." De komende tijd gaat Van Houten dan ook niets anders doen dan 'broeden', zoals ze het zelf omschrijft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Jelka van Houten</em>: &quot;Ik ben niet meer toerekeningsvatbaar&quot; (video) De zwangere Jelka van Houten is de afgelopen dagen volop in het nieuws nadat ze liet weten dat zij en haar vriend Henry van Loon hun baby genderneutraal gaan opvoeden. Ook bij RTL Boulevard deed de actrice een bijzondere uitspraak: "Ik ben eigenlijk niet meer toerekeningsvatbaar, dat mag je wel stellen." 'Hersenen zijn verweekt'Ze vervolgt: "Ik ben op een andere planeet, dat is nou eenmaal zo. Mijn hersenen zijn al verweekt." De komende tijd gaat Van Houten dan ook niets anders doen dan 'broeden', zoals ze het zelf omschrijft. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Hilarische video: Jelka van Houten en Henry van Loon maken zwangerschap bekend Bekijk deze video » Jelka van Houten: "Ik wil baby genderneutraal opvoeden" (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jelka van Houten: "Ik ben niet meer toerekeningsvatbaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV