Onderbroekenlol: opname Veronica Inside promo VI-onderbroeken gaat fout (video)

Onderbroekenlol: opname Veronica Inside promo VI-onderbroeken gaat fout (video)

De mannen van Veronica Inside hebben instructies gekregen om een promo op te nemen voor nieuwe VI-onderbroeken. In eerste instantie voeren ze hier rustig een gesprek over, maar halverwege geeft Wilfred Genee toch aan dat er een script geschreven is. Na het voorlezen hiervan, zegt Johan Derksen: "Zeg maar tegen die lulhannes dat ik dat niet ga doen." Vervolgens geven de mannen op eigen wijze een draai aan het script.

Bekijk de hilarische video van Veronica Inside hieronder.

Onderbroekenlol: opname Veronica Inside <em>promo VI-onderbroeken</em> gaat fout (video) De mannen van Veronica Inside hebben instructies gekregen om een promo op te nemen voor nieuwe VI-onderbroeken. In eerste instantie voeren ze hier rustig een gesprek over, maar halverwege geeft Wilfred Genee toch aan dat er een script geschreven is. Na het voorlezen hiervan, zegt Johan Derksen: "Zeg maar tegen die lulhannes dat ik dat niet ga doen." Vervolgens geven de mannen op eigen wijze een draai aan het script. Bekijk de hilarische video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Johan Derksen: "Ik vermaak me wel met Donald Trump" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderbroekenlol: opname Veronica Inside promo VI-onderbroeken gaat fout (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier