NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf vanavond weer terug op tv met de samenvattingen van de duels in de eerste speelronde die deze zaterdag op het programma staan. In deze uitzendingen de hoogtepunten van de eerste drie eredivisiewedstrijden van het seizoen 2020/2021: PEC Zwolle - Feyenoord sc Heerenveen - Willem II FC Twente - Fortuna Sittard Champions LeagueDe wedstrijd FC Utrecht - AZ is uitgesteld tot december, omdat de KNVB AZ de mogelijkheid wil geven zich rustig voor te bereiden op de voorrondewedstrijd in de Champions League, komende dinsdag in en tegen Kiev. Bekijk het volledige programma van de Eredivisie-speelronde.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf vanavond weer terug op tv met de samenvattingen van de duels in de eerste speelronde die deze zaterdag op het programma staan.

In deze uitzendingen de hoogtepunten van de eerste drie eredivisiewedstrijden van het seizoen 2020/2021:

  • PEC Zwolle - Feyenoord
  • sc Heerenveen - Willem II
  • FC Twente - Fortuna Sittard

Champions League
De wedstrijd FC Utrecht - AZ is uitgesteld tot december, omdat de KNVB AZ de mogelijkheid wil geven zich rustig voor te bereiden op de voorrondewedstrijd in de Champions League, komende dinsdag in en tegen Kiev.

Bekijk het volledige programma van de Eredivisie-speelronde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport Eredivisie
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport Eredivisie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen