Veronica Inside: Johan Derksen vindt Arie Boomsma ‘engste man van Nederland’

Veronica Inside: Johan Derksen vindt Arie Boomsma ‘engste man van Nederland’

Vrijdag keerde Veronica Inside voor het eerst terug op televisie sinds de enorme rel rond de racisme-uitzending. En bij deze terugkeer krijgt Arie Boomsma er gelijk flink van langs.

Arie Boomsma krijgt er gelijk van langs van Johan Derksen
Na een grap van Johan Derksen over Akwasi kwam Arie in actie, en riep op tot een boycot van sponsors van het voetbalprogramma. In de uitzending van vrijdag werd sponsor Bavaria bedankt voor jaren trouwe dienst, en Derksen voegde hieraan toe dat hij Boomsma niets kwalijk neemt. Maar Arie kan alsnog een veeg uit de pan verwachten, Johan vindt hem wel de ‘engste man van Nederland’.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen vindt Arie Boomsma ‘engste man van Nederland’ Vrijdag keerde Veronica Inside voor het eerst terug op televisie sinds de enorme rel rond de racisme-uitzending. En bij deze terugkeer krijgt Arie Boomsma er gelijk flink van langs. Arie Boomsma krijgt er gelijk van langs van Johan DerksenNa een grap van Johan Derksen over Akwasi kwam Arie in actie, en riep op tot een boycot van sponsors van het voetbalprogramma. In de uitzending van vrijdag werd sponsor Bavaria bedankt voor jaren trouwe dienst, en Derksen voegde hieraan toe dat hij Boomsma niets kwalijk neemt. Maar Arie kan alsnog een veeg uit de pan verwachten, Johan vindt hem wel de ‘engste man van Nederland’. Bekijk ook Arie Boomsma: "Veronica Inside is matige talkshow met pestkoppen" Bekijk deze video » Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen blikt terug: "Heb het als een soort verraad ervaren" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in VI over Memphis: "Camerabewuste pseudo-acteur" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: arts hielp Johan Derksen van zijn jeuk af (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen vindt Arie Boomsma ‘engste man van Nederland’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier