De Kunstdetective over Perzische dichtbundel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kunstdetective over Perzische dichtbundel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De Kunstdetective: vermiste dichtbundel

De Kunstdetective over Perzische dichtbundel gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van De Kunstdetective gaat Arthur Brand een wedloop aan met de Iraanse geheime dienst. Historische schatDie geheime dienst probeert de hand te leggen op een vermiste Perzische gedichtenbundel. Het gaat om een verzameling gedichten van Hafez uit de 15e eeuw, gestolen in München. Lukt het Arthur om deze historische schat als eerste in handen te krijgen? SpeurtochtIn De Kunstdetective volgen we Arthur Brand tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behoort tot de internationale top in zijn vakgebied. Hij kreeg internationale bekendheid tijdens zijn speurtocht naar de bronzen paarden van Adolf Hitler.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van De Kunstdetective gaat Arthur Brand een wedloop aan met de Iraanse geheime dienst.

Historische schat
Die geheime dienst probeert de hand te leggen op een vermiste Perzische gedichtenbundel. Het gaat om een verzameling gedichten van Hafez uit de 15e eeuw, gestolen in München. Lukt het Arthur om deze historische schat als eerste in handen te krijgen?

Speurtocht
In De Kunstdetective volgen we Arthur Brand tijdens zijn speurtocht naar gestolen kunst. Brand behoort tot de internationale top in zijn vakgebied. Hij kreeg internationale bekendheid tijdens zijn speurtocht naar de bronzen paarden van Adolf Hitler.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Kunstdetective
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Kunstdetective over Perzische dichtbundel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen