Opsporing Verzocht: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval

Opsporing Verzocht: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken.

Drie jongens, vermoedelijk tieners, overvielen op zondagavond 2 augustus een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. De beelden lijken te bevestigen wat de slachtoffers en een aantal getuigen hebben verklaard: dat het om nog jonge jongens gaat van mogelijk zo’n 15 tot 17 jaar oud.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken. Drie jongens, vermoedelijk tieners, overvielen op zondagavond 2 augustus een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. De beelden lijken te bevestigen wat de slachtoffers en een aantal getuigen hebben verklaard: dat het om nog jonge jongens gaat van mogelijk zo’n 15 tot 17 jaar oud. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Cafetaria-eigenaren bedreigd na overval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier