Opsporing Verzocht gemist? Zoektocht naar Ismail el Bakali (video)

Opsporing Verzocht gemist? Zoektocht naar Ismail el Bakali (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken.

De politie is dringend op zoek naar de 21-jarige Ismail el Bakali. Hij is verdachte in het onderzoek naar de dood van Omar Essalih, die in de nacht van 2 op 3 mei 2020 door vuurwapengeweld om het leven kwam.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Zoektocht naar <em>Ismail el Bakali</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 15 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 15 september terugkijken. De politie is dringend op zoek naar de 21-jarige Ismail el Bakali. Hij is verdachte in het onderzoek naar de dood van Omar Essalih, die in de nacht van 2 op 3 mei 2020 door vuurwapengeweld om het leven kwam. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Zoektocht naar Ismail el Bakali (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Zoektocht naar Ismail el Bakali (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen