17 verdachten opgepakt bij actie tegen drugsbende: bekijk de beelden

17 verdachten opgepakt bij actie tegen drugsbende: bekijk de beelden

Er zijn 17 verdachten aangehouden bij een internationale actie die is opgezet om een criminele drugsbende te pakken. Ook in Nederland zijn er mensen aangehouden.

Onderzoek naar drugsbende nog in volle gang
Het is niet bekend hoeveel mensen er in Nederland precies zijn opgepakt. Er zijn arrestaties verricht in onder meer Nederland, België, Spanje en Hongarije. Het onderzoek is nog in volle gang.

Bekijk beelden van invallen in Nederland in de video van het AD hieronder.

17 verdachten opgepakt bij <em>actie tegen drugsbende</em>: bekijk de beelden Er zijn 17 verdachten aangehouden bij een internationale actie die is opgezet om een criminele drugsbende te pakken. Ook in Nederland zijn er mensen aangehouden. Onderzoek naar drugsbende nog in volle gangHet is niet bekend hoeveel mensen er in Nederland precies zijn opgepakt. Er zijn arrestaties verricht in onder meer Nederland, België, Spanje en Hongarije. Het onderzoek is nog in volle gang. Bekijk beelden van invallen in Nederland in de video van het AD hieronder. Tientallen arrestaties bij grote demostratie in Minsk (video) Bekijk deze video » Bureau 040: "Arrestaties, overlast en wapens, alles komt voorbij" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
17 verdachten opgepakt bij actie tegen drugsbende: bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 17 verdachten opgepakt bij actie tegen drugsbende: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV