Zien: Kees van der Spek onthult met welke truc hij elke dader kan opsporen

Zien: Kees van der Spek onthult met welke truc hij elke dader kan opsporen

In de Telegraaf-rubriek 'Club Trending' ontvangt Jeroen Holtrop deze week misdaadverslaggever Kees van der Spek om het te hebben over een nieuwsbericht dat trending gaat. Er wordt echter over veel meer onderwerpen gesproken. Zo onthult Van der Spek bijvoorbeeld met welk trucje hij elke oplichter te pakken weet te krijgen.

Bekijk de aflevering van 'Club Trending' met Kees van der Spek hieronder.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> onthult met welke truc hij elke dader kan opsporen In de Telegraaf-rubriek 'Club Trending' ontvangt Jeroen Holtrop deze week misdaadverslaggever Kees van der Spek om het te hebben over een nieuwsbericht dat trending gaat. Er wordt echter over veel meer onderwerpen gesproken. Zo onthult Van der Spek bijvoorbeeld met welk trucje hij elke oplichter te pakken weet te krijgen. Bekijk de aflevering van 'Club Trending' met Kees van der Spek hieronder. Bekijk ook Kees van der Spek onderzoekt criminele en bizarre vorm van voodoo Bekijk deze video » Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Broers verliezen meer dan miljoen euro Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Kees van der Spek onthult met welke truc hij elke dader kan opsporen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kees van der Spek onthult met welke truc hij elke dader kan opsporen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier