Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA

Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv.

Ruimteschip The Challenger explodeerde tijdens de lancering, waarbij de 7 bemanningsleden de vlucht niet overleefden. Deze tragedie had voorkomen kunnen worden, maar NASA koos er bewust voor om dit niet te doen. André Kuipers vertelt over de grote politieke druk die op NASA ligt en de hoeveelheid vluchten ze per jaar moeten doen.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> André Kuipers over enorme politieke druk op NASA Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv. Ruimteschip The Challenger explodeerde tijdens de lancering, waarbij de 7 bemanningsleden de vlucht niet overleefden. Deze tragedie had voorkomen kunnen worden, maar NASA koos er bewust voor om dit niet te doen. André Kuipers vertelt over de grote politieke druk die op NASA ligt en de hoeveelheid vluchten ze per jaar moeten doen. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geluidsman Jan-Willem ontslagen: "Er is geen werk meer voor geluidsmensen" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASAJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier