Kijk LIVE: Dag 2 Algemene Beschouwingen, premier Mark Rutte neemt het woord

Kijk LIVE: Dag 2 Algemene Beschouwingen, premier Mark Rutte neemt het woord

Volg in de NOS-livestream hierboven de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen op donderdag 17 september vanaf 10.15 uur.

Na Prinsjesdag wordt er altijd stevig gesproken en gedebatteerd in de Tweede Kamer bij de Algemene Politieke Beschouwingen over de plannen van het Kabinet. Gisteren kwamen de fractieleiders aan het woord, vandaag krijgt premier Mark Rutte de kans om te reageren. Ook zal hij naar verwachting meer vertellen over het stijgende aantal coronabesmettingen.

Kijk live mee met de Algemene Beschouwingen in de Kamer in de video hierboven. Hieronder kun je Prinsjesdag 2020 met de troonrede terugkijken.

Kijk LIVE: Dag 2 <em>Algemene Beschouwingen</em>, premier Mark Rutte neemt het woord Volg in de NOS-livestream hierboven de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen op donderdag 17 september vanaf 10.15 uur. Bekijk ook Wilders clasht met Jetten: "Ik sta liever met Viktor Orbán op de foto dan met u" (video) Bekijk deze video » Na Prinsjesdag wordt er altijd stevig gesproken en gedebatteerd in de Tweede Kamer bij de Algemene Politieke Beschouwingen over de plannen van het Kabinet. Gisteren kwamen de fractieleiders aan het woord, vandaag krijgt premier Mark Rutte de kans om te reageren. Ook zal hij naar verwachting meer vertellen over het stijgende aantal coronabesmettingen. Kijk live mee met de Algemene Beschouwingen in de Kamer in de video hierboven. Hieronder kun je Prinsjesdag 2020 met de troonrede terugkijken. Zien: Geert Wilders gaat los bij Algemene Beschouwingen over Akwasi en 'corrupt Nederland' Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet steunt Geert Wilders en sneert naar Klaas ‘winterslaap’ Dijkhoff Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Dag 2 Algemene Beschouwingen, premier Mark Rutte neemt het woordCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Dag 2 Algemene Beschouwingen, premier Mark Rutte neemt het woord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier