Video: hier trouwt Sylvie Meis, in Villa Cora in Florence (Italië)

Video: hier trouwt Sylvie Meis, in Villa Cora in Florence (Italië)

De komende paar dagen zal het prachtige Villa Cora in Florence volledig in het teken staan van het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello. De socialite kan niet wachten: "Ik ben nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen", laat ze weten op Instagram.

Smartphones verboden
Of we de komende dagen al veel te zien krijgen van de ongetwijfeld exorbitante bruiloft is nog maar de vraag: Meis heeft naar verluidt haar gasten verboden om hun smartphone te gebruiken tijdens de plechtigheden om zo te voorkomen dat er beelden uitlekken. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met een exclusief contract dat ze zal hebben afgesloten met een magazine en waarmee ze haar bruiloft wellicht in één keer terug verdient.

'Elke seconde absorberen'
Zelf gaat ze ook volledig offline, zo zegt ze: "Ik ga pas weer iets posten na het weekend zodat ik helemaal in het moment kan zijn en elke seconde kan absorberen." Dat wordt wellicht nog lastig, aangezien ze normaal gesproken enigszins verslaafd aan haar smartphone lijkt te zijn en de hele dag bezig is het het plaatsen van Instagram-stories.

Toplocatie
Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen: het 19e eeuwse imposante complex beschikt onder andere over prachtige tuinen, een sauna en een stoomruimte. Gasten waarderen het hotel gemiddeld met een 9.4. Bekijk beelden van Vila Cora en van het personeel dat ervoor zal zorgen dat het Meis en haar gasten aan niets zal ontbreken onder aan deze pagina. Hier direct onder zie je hoe klaar Sylvie er voor is.


Video: hier trouwt Sylvie Meis, in <em>Villa Cora</em> in Florence (Italië) De komende paar dagen zal het prachtige Villa Cora in Florence volledig in het teken staan van het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello. De socialite kan niet wachten: "Ik ben nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen", laat ze weten op Instagram. Smartphones verbodenOf we de komende dagen al veel te zien krijgen van de ongetwijfeld exorbitante bruiloft is nog maar de vraag: Meis heeft naar verluidt haar gasten verboden om hun smartphone te gebruiken tijdens de plechtigheden om zo te voorkomen dat er beelden uitlekken. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met een exclusief contract dat ze zal hebben afgesloten met een magazine en waarmee ze haar bruiloft wellicht in één keer terug verdient. 'Elke seconde absorberen'Zelf gaat ze ook volledig offline, zo zegt ze: "Ik ga pas weer iets posten na het weekend zodat ik helemaal in het moment kan zijn en elke seconde kan absorberen." Dat wordt wellicht nog lastig, aangezien ze normaal gesproken enigszins verslaafd aan haar smartphone lijkt te zijn en de hele dag bezig is het het plaatsen van Instagram-stories. ToplocatieAan de locatie zal het in ieder geval niet liggen: het 19e eeuwse imposante complex beschikt onder andere over prachtige tuinen, een sauna en een stoomruimte. Gasten waarderen het hotel gemiddeld met een 9.4. Bekijk beelden van Vila Cora en van het personeel dat ervoor zal zorgen dat het Meis en haar gasten aan niets zal ontbreken onder aan deze pagina. Hier direct onder zie je hoe klaar Sylvie er voor is. Bekijk ook Shownieuws: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’ Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis op weg naar bruiloft, Damián lijkt er totaal geen zin in te hebben Bekijk deze video »
Show :
Video: hier trouwt Sylvie Meis, in Villa Cora in Florence (Italië)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: hier trouwt Sylvie Meis, in Villa Cora in Florence (Italië) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen