Chateau Meiland: Martien woest op Erica na overstroming: ‘Dat doe je toch niet!’

Chateau Meiland: Martien woest op Erica na overstroming: ‘Dat doe je toch niet!’

Erica had een goed idee in Chateau Meiland, omdat ze ging schilderen heeft ze de slangen van de wasmachine eruit gehaald. Maar blijkbaar was dit Maxime niet duidelijk, en nadat ze de was liet draaien is de hele boel overstroomd. En Martien is woest. “Dat doe je toch niet Erica!”

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien woest op Erica na overstroming: ‘Dat doe je toch niet!’ Erica had een goed idee in Chateau Meiland, omdat ze ging schilderen heeft ze de slangen van de wasmachine eruit gehaald. Maar blijkbaar was dit Maxime niet duidelijk, en nadat ze de was liet draaien is de hele boel overstroomd. En Martien is woest. “Dat doe je toch niet Erica!” Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland: Een moeizame verhuizing: 'We hebben alledrie zo'n andere stijl' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien woest op Erica na overstroming: ‘Dat doe je toch niet!’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien woest op Erica na overstroming: ‘Dat doe je toch niet!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen