Schokkende beelden A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd

Schokkende beelden A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd

Rijkswaterstaat is bepaald niet te spreken over een situatie op de A12 van vanmorgen en heeft daarom vrij schokkende beelden gedeeld. Hierop is te zien dat een wegafzetting door automobilisten massaal wordt genegeerd.

Automobilisten om middenberm en auto heen
Vanmorgen rond half 7 is een ongeluk gebeurd bij de afrit Zevenhuizen. Daarom werd deze weg afgezet, maar daar waren de weggebruikers niet van onder de indruk. Onder meer kegels, een middenberm, een rood kruis en een auto van de weginspecteur worden gewoon genegeerd, waardoor een levensgevaarlijke situatie ontstaat.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Schokkende beelden</em> A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd Rijkswaterstaat is bepaald niet te spreken over een situatie op de A12 van vanmorgen en heeft daarom vrij schokkende beelden gedeeld. Hierop is te zien dat een wegafzetting door automobilisten massaal wordt genegeerd. Automobilisten om middenberm en auto heenVanmorgen rond half 7 is een ongeluk gebeurd bij de afrit Zevenhuizen. Daarom werd deze weg afgezet, maar daar waren de weggebruikers niet van onder de indruk. Onder meer kegels, een middenberm, een rood kruis en een auto van de weginspecteur worden gewoon genegeerd, waardoor een levensgevaarlijke situatie ontstaat. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bizar: autobestuurders delen tikken uit op de snelweg A10 (video) Bekijk deze video » Bizarre beelden: meisje fietst bellend over vluchtstrook A4 bij Rijswijk Bekijk deze video »
TV :
Schokkende beelden A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden A12 van Rijkswaterstaat: wegafzetting massaal genegeerd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen