Jan Versteegh is gepest: ‘Grote mond onhandig als je niet populair en mooi bent’

Jan Versteegh is gepest: ‘Grote mond onhandig als je niet populair en mooi bent’

Jan Versteegh is in een gesprek met Robbert Rodenburg erg open over zijn moeilijke pubertijd. “Ik ben heel erg gepest op de middelbare school”, vertelt de presentator, die naar eigen zeggen destijds veel last had van acné. “En als je niet populair en mooi bent, dan is een grote mond helemaal niet handig om bij je te hebben.”

Versteegh is mondiger geworden door pesterijen
Toch heeft Versteegh iets positiefs overgehouden aan de pesterijen. “Ik denk dat je veerkrachtig wordt en leert incasseren. Ik denk dat ik er mondiger van ben geworden. Want als je niet sterk bent en je hebt het lastig, dan moet je het met je mond redden.”

Bekijk het hele gesprek van Robbert Rodenburg met Jan Versteegh hieronder.

<em>Jan Versteegh</em> is gepest: ‘Grote mond onhandig als je niet populair en mooi bent’ Jan Versteegh is in een gesprek met Robbert Rodenburg erg open over zijn moeilijke pubertijd. “Ik ben heel erg gepest op de middelbare school”, vertelt de presentator, die naar eigen zeggen destijds veel last had van acné. “En als je niet populair en mooi bent, dan is een grote mond helemaal niet handig om bij je te hebben.” Versteegh is mondiger geworden door pesterijenToch heeft Versteegh iets positiefs overgehouden aan de pesterijen. “Ik denk dat je veerkrachtig wordt en leert incasseren. Ik denk dat ik er mondiger van ben geworden. Want als je niet sterk bent en je hebt het lastig, dan moet je het met je mond redden.” Bekijk het hele gesprek van Robbert Rodenburg met Jan Versteegh hieronder. Martien Meiland en Jan Versteegh presenteren samen dit gloednieuwe programma (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: Jan Boskamp krijgt eigen tv-programma met Jan Versteegh Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Versteegh is gepest: ‘Grote mond onhandig als je niet populair en mooi bent’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh is gepest: ‘Grote mond onhandig als je niet populair en mooi bent’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier