Video: Gordon reageert emotioneel op lege horecazaken

Video: Gordon reageert emotioneel op lege horecazaken

Gordon is verdrietig over het feit dat zijn horecazaken door de coronacrisis leeg blijven. Op een normale zaterdagmiddag zitten normaal gesproken “honderden mensen”, maar zijn koffiezaak in Amsterdam is nu helemaal leeg: “Het is een trieste aanblik wat het nu doet. Ik kan je gewoon niet uitleggen wat het met je doet als ondernemer: lege terrassen.”

Video: <em>Gordon</em> reageert emotioneel op lege horecazaken Gordon is verdrietig over het feit dat zijn horecazaken door de coronacrisis leeg blijven. Op een normale zaterdagmiddag zitten normaal gesproken “honderden mensen”, maar zijn koffiezaak in Amsterdam is nu helemaal leeg: “Het is een trieste aanblik wat het nu doet. Ik kan je gewoon niet uitleggen wat het met je doet als ondernemer: lege terrassen.” Bekijk de video van de Instagram van Gordon hierboven. Bekijk ook Hit The Road: Gordon in shock door oude broek van deelnemer die veel is afgevallen Bekijk deze video » Gordon: "Ik ben van Tinder afgegooid, want werd verdacht van fraude!" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Gordon reageert emotioneel op lege horecazaken

Bekijk de video van de Instagram van Gordon hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon reageert emotioneel op lege horecazaken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen