Simone van der Vlugt: "Ik had huidkanker en dat is maar net goed gegaan" (video)

Simone van der Vlugt: "Ik had huidkanker en dat is maar net goed gegaan" (video)

Schrijfster Simone van der Vlugt vertelt over een lastige periode uit haar leven, toen tien jaar geleden huidkanker bij haar geconstateerd werd: "Ik had een dodelijke vorm, melanoom. Dat is maar net goed gegaan."

'Sluipmoordenaar'
Ze vervolgt: "Ik ben nog steeds onder controle dus dat is altijd nog wel weer spannend. Melanoom is echt een sluipmoordenaar." Bekijk hieronder, in het fragment van Tijd voor MAX, hoe Van der Vlugt er achter kwam dat ze aan de ziekte leed.

<em>Simone van der Vlugt</em>: &quot;Ik had huidkanker en dat is maar net goed gegaan&quot; (video) Schrijfster Simone van der Vlugt vertelt over een lastige periode uit haar leven, toen tien jaar geleden huidkanker bij haar geconstateerd werd: "Ik had een dodelijke vorm, melanoom. Dat is maar net goed gegaan." 'Sluipmoordenaar'Ze vervolgt: "Ik ben nog steeds onder controle dus dat is altijd nog wel weer spannend. Melanoom is echt een sluipmoordenaar." Bekijk hieronder, in het fragment van Tijd voor MAX, hoe Van der Vlugt er achter kwam dat ze aan de ziekte leed. Bekijk ook Aantal diagnoses huidkanker sinds corona omlaag: 'De cijfers zijn schrikbarend' (video) Bekijk deze video »
TV :
Simone van der Vlugt: "Ik had huidkanker en dat is maar net goed gegaan" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV