De Vooravond gemist? Fabian Franciscus openhartig over zijn jeugd (video)

De Vooravond gemist? Fabian Franciscus openhartig over zijn jeugd (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Cabaretier Fabian Franciscus vertelt openhartig over zijn jeugd en zijn autisme. Ook vertelt hij over zijn ervaringen met een jeugdpsycholoog: "Hij moet gewoon normaal doen, werd er gezegd."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Fabian Franciscus</em> openhartig over zijn jeugd (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier Fabian Franciscus vertelt openhartig over zijn jeugd en zijn autisme. Ook vertelt hij over zijn ervaringen met een jeugdpsycholoog: "Hij moet gewoon normaal doen, werd er gezegd." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Fabian Franciscus openhartig over zijn jeugd (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Fabian Franciscus openhartig over zijn jeugd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen