Opruimwoede in Chateau Meiland: Martien wil alles weggooien (video)

Opruimwoede in Chateau Meiland: Martien wil alles weggooien (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Op het chateau van de familie Meiland wordt flink opgeruimd voor de op handen zijnde verhuizing naar Hengelo. Er moet nog veel gebeuren, en daarom wil Martien eens flink zijn tanden zetten in het weggooien van spullen. Maar of de rest van de familie het daar mee eens is? Dat zie je in deze video van Chateau Meiland.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Opruimwoede in <em>Chateau Meiland</em>: Martien wil alles <em>weggooien</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Op het chateau van de familie Meiland wordt flink opgeruimd voor de op handen zijnde verhuizing naar Hengelo. Er moet nog veel gebeuren, en daarom wil Martien eens flink zijn tanden zetten in het weggooien van spullen. Maar of de rest van de familie het daar mee eens is? Dat zie je in deze video van Chateau Meiland. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: Een moeizame verhuizing: 'We hebben alledrie zo'n andere stijl' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' Bekijk deze video »
TV :
Opruimwoede in Chateau Meiland: Martien wil alles weggooien (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opruimwoede in Chateau Meiland: Martien wil alles weggooien (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen