Op1 gemist? Saskia Belleman over Moreno B. (video)

Op1 gemist? Saskia Belleman over Moreno B. (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Het OM heeft er eerder op gehint dat gedacht werd dat verdachte Moreno B. de schutter was in de moord op Derk Wiersum, maar de getuigenissen roepen twijfels op. Saskia Belleman reageerde vanavond in Op1: "Hij lijkt totaal niet op het signalement. Maar het OM weet wel dat de verdachte aanwezig was."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Saskia Belleman over Moreno B. (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Het OM heeft er eerder op gehint dat gedacht werd dat verdachte Moreno B. de schutter was in de moord op Derk Wiersum, maar de getuigenissen roepen twijfels op. Saskia Belleman reageerde vanavond in Op1: "Hij lijkt totaal niet op het signalement. Maar het OM weet wel dat de verdachte aanwezig was." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Saskia Belleman over Moreno B. (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Saskia Belleman over Moreno B. (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen