Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66

Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66. "Ik ga niet meer op de lijst, na 7,5 jaar in de Kamer. Nu ben ik 3,5 jaar minister geweest en dat vind ik leuker. Maar of ik weer beschikbaar wil zijn als minister, daar moet ik ook nog over nadenken."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Minister <em>Wouter Koolmees</em> staat niet meer op de lijst voor D66 Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66. "Ik ga niet meer op de lijst, na 7,5 jaar in de Kamer. Nu ben ik 3,5 jaar minister geweest en dat vind ik leuker. Maar of ik weer beschikbaar wil zijn als minister, daar moet ik ook nog over nadenken." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd Bekijk deze video » Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst van D66
Talkshow :
Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66

Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst van D66

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Minister Wouter Koolmees staat niet meer op de lijst voor D66 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen