Famke Louise boycot coronaregels: "Samen krijgen we overheid onder controle" (video)

Famke Louise boycot coronaregels: "Samen krijgen we overheid onder controle" (video)

Het verzet tegen de coronamaatregelen neemt steeds verder toe onder de bevolking. Een aantal populaire artiesten heeft zich nu geschaard achter de hashtag #IKDOENIETMEERMEE. Dit betekent dat ze weigeren zich nog langer aan de coronaregels te houden. Famke Louise is één van hen: "Alleen samen krijgen we de overheid onder controle."

UPDATE: Famke Louise reageert woest als ze met alle ophef wordt geconfronteerd

Free the people
Naast Famke Louise namen ook artiesten als Bizzey, Tisjeboyjay, dj Paul Elstak en vele anderen een videoboodschap op, die ze via social media verspreidden. De boodschap werd beëindigd met: "Free the people". Met andere woorden: de artiesten vinden dat de vrijheid van de Nederlanders ernstig wordt bedreigd, en ook de economie staat nu op instorten. Tijd voor verandering.

Bekijk de beelden van de artiesten die de coronamaatregelen boycotten hieronder.

<em>Famke Louise</em> boycot coronaregels: &quot;Samen krijgen we overheid onder controle&quot; (video) Het verzet tegen de coronamaatregelen neemt steeds verder toe onder de bevolking. Een aantal populaire artiesten heeft zich nu geschaard achter de hashtag #IKDOENIETMEERMEE. Dit betekent dat ze weigeren zich nog langer aan de coronaregels te houden. Famke Louise is één van hen: "Alleen samen krijgen we de overheid onder controle." UPDATE: Famke Louise reageert woest als ze met alle ophef wordt geconfronteerd Free the peopleNaast Famke Louise namen ook artiesten als Bizzey, Tisjeboyjay, dj Paul Elstak en vele anderen een videoboodschap op, die ze via social media verspreidden. De boodschap werd beëindigd met: "Free the people". Met andere woorden: de artiesten vinden dat de vrijheid van de Nederlanders ernstig wordt bedreigd, en ook de economie staat nu op instorten. Tijd voor verandering. Bekijk de beelden van de artiesten die de coronamaatregelen boycotten hieronder. Bekijk ook Video: politie stopt studentenfeest in park Leiden Bekijk deze video » Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Famke Louise boycot coronaregels: "Samen krijgen we overheid onder controle" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise boycot coronaregels: "Samen krijgen we overheid onder controle" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen