Discussie in Jinek: heeft het zin om leeftijdsgrens voor botox te verhogen?

Discussie in Jinek: heeft het zin om leeftijdsgrens voor botox te verhogen?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Discussie in <em>Jinek</em>: heeft het zin om leeftijdsgrens voor botox te verhogen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Het CDA heeft het plan opgevat om de wettelijke leeftijd voor plastische chirurgie - en botoxbehandelingen in het bijzonder - te verhogen naar 21 jaar. Maar heeft dat eigenlijk wel zin? CDA-kamerlid Joba van den Berg zit aan tafel met drie pleitbezorgers van cosmetische ingrepen: plastisch chirurg Ali Pirayesh, cosmetisch arts Tom Decates en vlogger Demi van Beijnen (die zich veelvuldig laat behandelen). Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koen Kardashian bedreigd door Diana Gabriels: ‘Ik schrok heel erg’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Discussie in Jinek: heeft het zin om leeftijdsgrens voor botox te verhogen?

Het CDA heeft het plan opgevat om de wettelijke leeftijd voor plastische chirurgie - en botoxbehandelingen in het bijzonder - te verhogen naar 21 jaar. Maar heeft dat eigenlijk wel zin? CDA-kamerlid Joba van den Berg zit aan tafel met drie pleitbezorgers van cosmetische ingrepen: plastisch chirurg Ali Pirayesh, cosmetisch arts Tom Decates en vlogger Demi van Beijnen (die zich veelvuldig laat behandelen).

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV