Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video)

Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video)

Onheilsprofeet Ab Osterhaus was vanmorgen weer eens te horen in Goedemorgen Nederland, waar hij het land opnieuw waarschuwde voor een tweede lockdown. Met de sterk oplopende besmettingscijfers en het negeren van de coronamaatregelen gaat het helemaal de verkeerde kant op.

<em>Ab Osterhaus</em> waarschuwt Nederland: &quot;We stevenen op lockdown af&quot; (video) Onheilsprofeet Ab Osterhaus was vanmorgen weer eens te horen in Goedemorgen Nederland, waar hij het land opnieuw waarschuwde voor een tweede lockdown. Met de sterk oplopende besmettingscijfers en het negeren van de coronamaatregelen gaat het helemaal de verkeerde kant op. "We zijn er nog lang niet"Volgens diverse virologen zijn we er nog lang niet, want het virus verspreidt zich inmiddels over alle leeftijdsgroepen - ook de jongeren zijn momenteel flink aan de beurt. "Dat is precies waar we bang voor waren." Volgens Osterhaus zal het aantal ziekenhuis- en intensive care-opnames de komende tijd ook flink gaan toenemen. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen en pakt jongeren hard aan (Op1) Bekijk deze video » Zien: Is er een stiekeme serie in de maak rond Ab Osterhaus? (#Ab1) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video)

"We zijn er nog lang niet"
Volgens diverse virologen zijn we er nog lang niet, want het virus verspreidt zich inmiddels over alle leeftijdsgroepen - ook de jongeren zijn momenteel flink aan de beurt. "Dat is precies waar we bang voor waren." Volgens Osterhaus zal het aantal ziekenhuis- en intensive care-opnames de komende tijd ook flink gaan toenemen.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen