Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’

Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

Famke Louise ligt onder vuur door de actie #ikdoenietmeermee op social media. De zangeres leek hiermee duidelijk te willen maken dat ze zich niet meer aan coronaregels houdt, maar ze legt bij Jinek uit dat het toch iets anders zit. Ze wil het maatschappelijke probleem rond corona op de kaart zetten.

Gaat Famke Louise zich aan anderhalve meter afstand houden?
“Het is niet dat ik schijt heb aan de anderhalvemetersamenleving. Het is niet dat ik me niet aan de anderhalve meter ga houden”, zegt Famke Louise. “Het gaat mij om het principe dat we in een samenleving leven waarin mensen ook hun vrijheid nodig hebben. Waarin mensen ook gewoon plezier willen maken.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Famke Louise ligt onder vuur door de actie #ikdoenietmeermee op social media. De zangeres leek hiermee duidelijk te willen maken dat ze zich niet meer aan coronaregels houdt, maar ze legt bij Jinek uit dat het toch iets anders zit. Ze wil het maatschappelijke probleem rond corona op de kaart zetten. Bekijk ook Zien: woeste Famke Louise slaat microfoon Dennis Schouten en weigert reactie op corona-uitspraken Bekijk deze video » Gaat Famke Louise zich aan anderhalve meter afstand houden?“Het is niet dat ik schijt heb aan de anderhalvemetersamenleving. Het is niet dat ik me niet aan de anderhalve meter ga houden”, zegt Famke Louise. “Het gaat mij om het principe dat we in een samenleving leven waarin mensen ook hun vrijheid nodig hebben. Waarin mensen ook gewoon plezier willen maken.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV