Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’

Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken.

Ruud Gullit is lid van de commissie Mijnals, die in actie komt tegen racisme en discriminatie in het voetbal. Gullit uit bij Jinek kritiek op het proces van het vinden van een nieuwe bondscoach. Volgens hem is Frank Rijkaard benaderd als ‘alibi’. “Dat was een schijnbeweging, daar trapt niemand meer in”, aldus Gullit. “Het is ook niet slim, je kweekt argwaan als KNVB.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Jinek-uitzending van 22 september terugkijken. Bekijk ook Ruud Gullit mist belangrijke naam bij bondscoaches: "Waarom is hij niet gebeld?" Bekijk deze video » Ruud Gullit is lid van de commissie Mijnals, die in actie komt tegen racisme en discriminatie in het voetbal. Gullit uit bij Jinek kritiek op het proces van het vinden van een nieuwe bondscoach. Volgens hem is Frank Rijkaard benaderd als ‘alibi’. “Dat was een schijnbeweging, daar trapt niemand meer in”, aldus Gullit. “Het is ook niet slim, je kweekt argwaan als KNVB.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen