Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: tijdrit mannen

Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: tijdrit mannen

Kijk hier vrijdag 25 september vanaf 14.25 uur LIVE naar de mannentijdrit in het WK Wielrennen.

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Vrijdag is de tijdrit voor de mannen de tweede wedstrijd die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream.

Een belangrijke concurrent voor onze Nederlandse kanshebber Tom Dumoulin is er dit jaar niet bij: Remco Evenepoel. Wel zijn Rohan Dennis en thuisfavoriet Filippo Ganna flinke concurrenten voor Dumoulin.

De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.

Kijk LIVE naar het <em>WK Wielrennen</em>: tijdrit mannen Kijk hier vrijdag 25 september vanaf 14.25 uur LIVE naar de mannentijdrit in het WK Wielrennen. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 september zijn de WK wielrennen met de tijdritten en wegwedstrijden bij de vrouwen en mannen. Vrijdag is de tijdrit voor de mannen de tweede wedstrijd die verreden wordt. Je volgt dit live op NPO 1 en via deze livestream. Een belangrijke concurrent voor onze Nederlandse kanshebber Tom Dumoulin is er dit jaar niet bij: Remco Evenepoel. Wel zijn Rohan Dennis en thuisfavoriet Filippo Ganna flinke concurrenten voor Dumoulin. De WK wielrennen 2020 zijn van donderdag 24 tot en met zondag 27 september dagelijks live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestreams van Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: tijdrit mannen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het WK Wielrennen: tijdrit mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen