Video: dansende Sylvie Meis gooit trouwboeket in handen goede vriend

Video: dansende Sylvie Meis gooit trouwboeket in handen goede vriend

Nadat de huwelijksgeloften waren afgelegd en de voetjes van de vloer gingen tijdens de bruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello was het tijd voor het weggooien van het bruidsboeket. Geheel volgens de traditie deed de bruid dat achterstevoren zodat ze niet kon zien bij wie het terecht zou komen.

Hug
Op onderstaande beelden (swipe naar links) is te zien hoe Meis, die momenteel chocoladetaart eet tijdens haar huwelijksreis, deze taak met verve en vol overgave volbracht. Na een flinke worp bereikt het boeket haar goede vriend Riccardo Simonetti die daar uiteraard maar wat blij mee is en direct op de ster van de avond afloopt om haar te huggen.

Video: dansende <em>Sylvie Meis</em> gooit trouwboeket in handen goede vriend Nadat de huwelijksgeloften waren afgelegd en de voetjes van de vloer gingen tijdens de bruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello was het tijd voor het weggooien van het bruidsboeket. Geheel volgens de traditie deed de bruid dat achterstevoren zodat ze niet kon zien bij wie het terecht zou komen. HugOp onderstaande beelden (swipe naar links) is te zien hoe Meis, die momenteel chocoladetaart eet tijdens haar huwelijksreis, deze taak met verve en vol overgave volbracht. Na een flinke worp bereikt het boeket haar goede vriend Riccardo Simonetti die daar uiteraard maar wat blij mee is en direct op de ster van de avond afloopt om haar te huggen. Bekijk ook Shocking: Sylvie Meis eet chocoladetaart tijdens huwelijksreis (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: dansende Sylvie Meis gooit trouwboeket in handen goede vriend

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dansende Sylvie Meis gooit trouwboeket in handen goede vriend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen