Akwasi aangepakt door boze Friezen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan" (video)

Akwasi aangepakt door boze Friezen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan" (video)

Het feit dat 'woordkunstenaar' Akwasi vorige week een speciale FunX Award won voor zijn bijdragen aan de Black Lives Matter-beweging, is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. PowNed ging poolshoogte nemen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan."

<em>Akwasi</em> aangepakt door boze Friezen: &quot;Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan&quot; (video) Het feit dat 'woordkunstenaar' Akwasi vorige week een speciale FunX Award won voor zijn bijdragen aan de Black Lives Matter-beweging, is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. PowNed ging poolshoogte nemen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan." VreemdZo vertelt Telegraaf-journalist Wierd Duk dat hij vreemd opkeek toen Akwasi een prijs kreeg nadat hij op de Dam had opgeroepen tot geweld. Ook heeft Akwasi in Tweets uit het verleden al laten blijken dat hij Zwarte Piet wil omleggen - het lijkt kortom een wat vreemd individu om een prijs aan uit te reiken. Blokkeerfriezin Jenny Douwes vindt ook dat mensen die voor Zwarte Piet zijn veel te makkelijk worden weggezet als racist. Bekijk de video van PowNed over Akwasi hierboven. Bekijk ook Johan Derksen: "Rechtspraak ongeloofwaardig als Akwasi niet vervolgd wordt" (video) Bekijk deze video » Geert Wilders woest: ‘Ik wel vervolgd en Akwasi niet?!’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Akwasi aangepakt door boze Friezen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan" (video)

Vreemd
Zo vertelt Telegraaf-journalist Wierd Duk dat hij vreemd opkeek toen Akwasi een prijs kreeg nadat hij op de Dam had opgeroepen tot geweld. Ook heeft Akwasi in Tweets uit het verleden al laten blijken dat hij Zwarte Piet wil omleggen - het lijkt kortom een wat vreemd individu om een prijs aan uit te reiken. Blokkeerfriezin Jenny Douwes vindt ook dat mensen die voor Zwarte Piet zijn veel te makkelijk worden weggezet als racist.

Bekijk de video van PowNed over Akwasi hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Akwasi aangepakt door boze Friezen: "Laat hem maar mooi naar Nigeria gaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen