Advocaat Jan Vlug in Jinek: ‘BN'ers #ikdoenietmeermee moeten worden vervolgd’

Advocaat Jan Vlug in Jinek: ‘BN'ers #ikdoenietmeermee moeten worden vervolgd’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Er is heel wat ophef ontstaan rond de actie #ikdoenietmeermee van een aantal bekende Nederlanders, wat de suggestie wekt dat ze de coronaregels aan hun laars lappen. Inmiddels heeft onder meer Famke Louise spijt betuigd na deze actie. Toch vindt advocaat Jan Vlug dat mensen vervolgd moeten worden om #ikdoenietmeermee.

Actie vervolgen als ‘opruiing’
“Ik denk dat je dat kunt vervolgen als ‘opruiing’. Het oproepen tot het plegen van strafbare feiten. Ik vind ook dat je het zou moeten doen”, zegt Vlug bij Jinek. Handhaving is volgens hem cruciaal in de coronacrisis. “Dan kun je altijd nog seponeren, maar dan doe je tenminste wat.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Jan Vlug in <em>Jinek</em>: ‘BN'ers #ikdoenietmeermee moeten worden vervolgd’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 23 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Er is heel wat ophef ontstaan rond de actie #ikdoenietmeermee van een aantal bekende Nederlanders, wat de suggestie wekt dat ze de coronaregels aan hun laars lappen. Inmiddels heeft onder meer Famke Louise spijt betuigd na deze actie. Toch vindt advocaat Jan Vlug dat mensen vervolgd moeten worden om #ikdoenietmeermee. Bekijk ook Jinek gemist? Famke Louise: ‘Ik heb geen schijt aan anderhalvemetersamenleving’ Bekijk deze video » Actie vervolgen als ‘opruiing’“Ik denk dat je dat kunt vervolgen als ‘opruiing’. Het oproepen tot het plegen van strafbare feiten. Ik vind ook dat je het zou moeten doen”, zegt Vlug bij Jinek. Handhaving is volgens hem cruciaal in de coronacrisis. “Dan kun je altijd nog seponeren, maar dan doe je tenminste wat.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Jan Vlug in Jinek: ‘BN'ers #ikdoenietmeermee moeten worden vervolgd’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Jan Vlug in Jinek: ‘BN'ers #ikdoenietmeermee moeten worden vervolgd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen